De trotse werkgever geeft de werknemer met een andere ethnische achtergrond een schouderklopje. Er zitten meer werknemers omheen die diversiteit en inclusie uitstralen.

Tarieven

Diversiteit en inclusie onbetaalbaar?

Voor het plaatsen van een vacature op onze site gelden verschillende tarieven. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de jaarlijkse omzet (inkomsten) van jouw organisatie en in hoeverre je zelf de vacature online wilt zetten of je dit door ons laat doen. Hieronder vind je een overzicht van de kosten die voor jou van toepassing zijn. 

Jouw vacature op Colourful jobs:

  • Wordt op werkdagen uiterlijk de volgende werkdag goedgekeurd en geplaatst op Colourful jobs;
  • Wordt vervolgens gedeeld met ons netwerk op LinkedIn;
  • Kun jij zelf aanpassen of eerder offline halen als dit beter in de planning past;
  • Wordt meegenomen in de Job alert mails die naar potentiële kandidaten uitgaan.

Meerdere vacatures in een jaar laten plaatsen voor een voordelig tarief? Vraag naar de mogelijkheden via info@colourfuljobs.nl

Omzet/baten minder
dan 1 miljoen:
Zelf de vacature plaatsen

300,-

Gaat er in jouw organisatie minder dan een miljoen om en bespaar je graag op de kosten door zelf aan de slag te gaan met je vacature? Begin direct met het plaatsen van je vacature.

Omzet/baten meer
dan 1 miljoen:
Zelf de vacature plaatsen

500,-

Gaat er in jouw organisatie meer dan een miljoen om, maar bespaar je toch liever op de kosten door zelf aan de slag te gaan? Begin direct met het plaatsen van je vacature.

Omzet/baten minder
dan 1 miljoen: 
Wij plaatsen de vacature voor je

400,-

Gaat er in jouw organisatie minder dan een miljoen om, maar bespaar je liever op de moeite dan op de kosten? Lever je materialen (logo, tekst) bij ons in en wij plaatsen jouw vacature.

Omzet/baten meer
dan 1 miljoen:
Wij plaatsen de vacature voor je

600,-

Gaat er in jouw organisatie meer dan een miljoen om en bespaar je dus liever op de moeite dan op de kosten? Lever je materialen (logo, tekst) bij ons in en wij plaatsen je vacature.