Deze handen die diversiteit en inclusie uitbeelden laten zien dat deze verschillende mensen er samen voor gaan, ze komen samen op de manier vlak voor een yell.

Over Colourful jobs

Leer meer over onze drive voor diversiteit en inclusie

Binnen Colourful jobs vinden organisaties een uitgebreid netwerk aan divers HBO/WO talent en vinden werkzoekenden actuele vacatures van organisaties die naar hun unieke potentie kijken.

Colourful jobs brengt organisaties en kandidaten die diversiteit en inclusie belangrijk vinden bij elkaar, zodat ze samen het verschil kunnen maken. 

Over Colourful jobs

Colourful Jobs is een initiatief van Colourful People Executive Search. Steeds meer werkgevers die diversiteit en inclusie als kernwaarde hebben doen een beroep op Colourful People als headhunter voor strategische functies in het hogere segment (toezichthouder, directie, management, professionals).

Echter, niet voor alle functies is direct behoefte aan een uitgebreid executive search traject. Toch willen onze klanten wel graag in contact komen met ons netwerk van kandidaten die het verschil willen maken. Voor deze vacatures is de Colourful jobs vacaturesite ontwikkeld. Via deze vacaturesite komen werkgevers en kandidaten die diversiteit en inclusie belangrijk vinden met elkaar in contact.

De meerwaarde (en het gemak) van het plaatsen vacatures op Colourful jobs:

  • De verbinding met Colourful jobs versterkt de nadruk op het belang van diversiteit binnen jouw organisatie;

  • Met een simpele upload van je vacature heb je een breed en divers netwerk van ervaren HBO/WO professionals binnen handbereik;

  • Je hebt zelf de regie over de vorm, inhoud, het aantal vacatures dat je wilt plaatsen en wanneer je deze activeert én verwijdert;

  • Wie zelf werkt, bespaart op de kosten, maar hulp is nooit ver weg. Voor een beetje extra nemen wij alsnog al het werk uit handen;

  • De vacature wordt na controle uiterlijk de volgende werkdag op Colourful jobs gepubliceerd en vervolgens ook binnen ons uitgebreide (social) netwerk gedeeld. Zo hebben wij op LinkedIn maar liefst 14.250+ volgers;

  • Kandidaten kunnen zich aanmelden voor onze Job alerts en ontvangen daarmee nieuwe en passende vacatures in de mailbox. Hier zijn reeds >2.000 actief werkzoekenden voor aangemeld.

Met het delen van jouw vacature op Colourful jobs zet je direct in op een breed bereik én het divers en inclusief werven van HBO/WO talent.

Waar staan we voor

Als toonaangevend executive search bureau maakt Colourful People sinds 2000 het verschil in het verbinden van vraag en aanbod binnen het hogere segment. Colourful People is het eerste én oudste bureau in Nederland dat zich richt op diversiteit en inclusie. Wij zien diversiteit als kracht. Diversiteit is daarbij voor ons een breed begrip. Wij kijken altijd naar de complementariteit in een team. Met ons uitgebreid netwerk en onze ervaring als gedreven en betrokken headhunters weten wij als geen ander hoe we de specifieke wensen van zowel onze opdrachtgevers als kandidaten kunnen matchen. 

Voor meer informatie over Executive search trajecten kun je terecht bij Colourful People.

"Diversiteit; omdat meer van hetzelfde minder oplevert!"

- Melek Usta | Directeur Colourful People


Meer weten? Hulp nodig?

Voor al je vragen over Colourful jobs kun je direct contact met ons opnemen. 


Executive Search bureau

Hulp nodig bij het vinden van een unieke kandidaat? Maak gebruik van professionele begeleiding!